ARSLAN MEZARI BAŞINDA ANILDI

Elazığ bölgesi eski boksör ve antrenörlerinden Oral Arslan vefatının birinci yıl dönümünde mezarı başında dualar ile anıldı.

Elazığ Boks İl Temsilcisi Cemil Döndü , Gençik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri ve sporcular ile merhumun ailesinden katılımlar ile anılan Oral Arslan bir yol önce aramızdan ayrılmıştı.

Boks il Temsilcisi Cemil Döndü; “Oral Arslan, ilimize hem sporcu olarak hem de Antrenör olarak hizmet etmiş bir arkadaşımızdı. Aramızdan erken ayrıldı. Kendisini kabri başında kuran okuyarak dualar ederek andık. Kabri nur mekanı cennet olsun” dedi.

01 Eyl 2022 - 18:32 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.