Ateş bizi çağırıyor!..

27. Hafta maçında Karadeniz Ekibi Trabzonspor’u ağırlayan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz, sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı

Spor Toto Süper Lig’in 27. Haftası’nda Cumartesi günü evinde Trabzonspor ile karşılaşan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, her iki yarısı da kontrollü geçen ve iki takımın da birbirine üstünlük kuramadığı maçtan golsüz eşitlikle ayrıldı… Elazığ’da yağmur altında oynanan karşılaşmanın ilk yarısında rakibine daha fazla topla oynama şansı veren Bordo-Beyazlı Ekibimiz, 2. yarıda yapılan oyuncu değişiklikleriyle hâkimiyeti sağlasa da gole ulaşamadı ve 1 puana razı oldu… Ligin 2. yarısına oldukça başarılı bir giriş yapan ve ilk 6 maçta aldığı 4 galibiyet 1 beraberlikle düşme hattından uzaklaşan Elazığspor, son 4 karşılaşmada kazanmayı unutup 10 puan kaybedince üstündeki takımlarla farkın açılmasını engelleyemedi… Cumartesi günü oynanan karşılaşmada kariyerindeki 500. resmi maça çıkan Elazığspor’un deneyimli oyuncusu Mehmet NAS, henüz 22. dakikada talihsiz bir sakatlık yaşayıp yerini Onur’a bırakırken genç oyuncunun 77. dakikada tekrar oyundan alınması, tepki çekti… Ligin ilk yarısında Trabzon’da oynanan maç esnasında “pkk dışarı, Ermeni tohumları” gibi anlamsız tezahüratlarda bulunan Trabzonspor taraftarları, Elazığ’daki karşılaşma için tribünlere alınmazken Atatürk Stadyumu’nda binlerce Türk bayrağı açıldı… Trabzonspor karşısında aldığı bu beraberlikle puanını 28’e yükselten Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, maç fazlasıyla 15. basamağa yükselirken önümüzdeki hafta deplasmanda Erciyesspor ile oldukça kritik bir maça çıkacak… Hakem: Mete KalkavanNihat Mızrak-Serkan Akarca4. Hakem: Mehmet Can HanoğluElazığspor: 0 Ivesa 4Vranjes 3Tanju 3 Çağlar 4Mehmet Nas 2(Dk 22’ Onur 2)(Dk 76’ Batuhan 1)Sane 2Serdar G. 3Serdar Özkan 2(Dk 71’ Cangele 1)Marvin 2Deniz Y. 2 T.Direktör: Okan BurukGol: YokSarı Kart: Deniz Yılmaz Trabzonspor: 0 Onur 3Bosingwa 3Aykut 3Mustafa Y. 4Mustafa A. 2Zokora 2Colman 3Özer 4Yusuf 3(Dk 81’ Adrian 2)Şahin 2(Dk 46’ Emre 2)Henrique 2(Dk 68’ Zeki 2) T.Direktör: Hami MandıralıGol: YokSarı Kartlar: Aykut, Özer

29 Mar 2014 - 16:55 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.