Atlı 'Elaziz Belediyespor'la kafa kafaya oynarız'

1.Amatör Küme İlk Hafta Maçı’nda Anadolu Harputspor’a gol olup yağan ve ilk haftada zirveye yerleşen Kovancılarspor’da Kulüp Başkanı Erkan Atlı çok iddialı konuştu…

1.Amatör Küme Futbol Liginin İlk Haftası’nda Anadolu Harputspor’u 9-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek lider olan Kovancılarspor’da Kulüp Başkanı Başkan Erkan Atlı Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’e yönelik bir takım oluşturduklarını belirterek;“Biz bugün Elaziz Belediyespor ile de, Dersim62spor ile de maç yapabilir, rakip olabilir ve kafa kafaya da top oynayabiliriz. Her takımla başa baş mücadele edebiliriz.”dedi.

Yeni sezon öncesinde etkili bir hazırlık kampı geçirdiklerini ifade eden Başkan Atlı; “Lig öncesinde iyi bir hazırlık dönemi geçiren takımların uzun maratonda başarılı olacağını düşünüyorum. Ligimizde birbirlerine üstünlük sağlayabilecek kapasitede takımlar var. Biz Kovancılarspor olarak ayağa top oynayan, ayağına çok hakim futbolcu kardeşlerimizle yola çıktık. Bireysel yeteneklerini ön plana çıkartıp, bencillikle takım oyununun önüne geçen bir arkadaşımız şu anda takımda yok. Bireysel yeteneklerini ön plana çıkartmaktan ziyade, takım oyununu benimseyen bir kadroya sahibiz. Ferit Yiğit hocamla birlikte bizler de bu takım oyununun doğru olduğu kararını almıştık zaten. Böylece göze hoş gelen bir futbol oynuyoruz. Pas trafiğini de üst seviyede tutmayı amaçlıyoruz. Bu hafta Karakoçanspor deplasmanına gideceğiz. Fazla aşırı iddialı konuşmamaktan yanayım ancak bu saatten sonra bizim için rakip fark etmiyor. Biz bugün Elaziz Belediyespor ile de, Dersim62spor ile de maç yapabilir, rakip olabilir ve kafa kafaya da top oynayabiliriz. Her takımla başa baş mücadele edebiliriz. Bizim tek amacımız takım oyununu sahaya yansıtıp kaliteli bir futbol ortaya koymak. Karakoçan deplasmanında da aynı mantaliteyle sahaya çıkacağız. Dediğim gibi bizim için rakibin bir önemi yok. Biz mevcut kadroyu 1. Amatör Lig’den BAL’a yükselmek için kurmadık. Uzun vadede takımımızın iskeletini oluşturduk. Üstüne basa basa söylüyorum; biz Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’e yönelik bir ekip kurduk. Bu kadromuzla BAL’a yükseldiğimizde daha tecrübeli, birbirleriyle kaynaşmış ve oturmuş bir takım olacağız. Bölgesel Amatör Lig’de de mevcut kadromuzun üzerine birkaç nokta transferle daha da güçleneceğiz.”diye konuştu.

“Belediye Başkanımız Hacı Akpınar’a Teşekkür Ediyorum”

Kovancılar kamuoyundan gerekli destekleri aldıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Atlı son olarak şu ifadelerde bulundu; “İlk maçımızı Kovancılar’da oynadık. Taraftarımızın bu maça ilgisi oldukça güzeldi. Kovancılarspor’a belediyemiz olsun, kaymakamlık olsun her zaman destek olmuştur, olmaya da devam edecektir. İlçemizde görev yapan yeni kaymakam bey ile görüşmedik ancak kulübe destek olacağından hiçbir şüphemiz yok. Belediye Başkanı Hacı Akpınar bey de çok değerli bir isim. Bizlere gereken desteği de veriyor. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Her türlü maddi ve manevi konularda yanımızda oluyor. Kendisi önümüzü açıyor. Durum böyle olunca da tabi ki takım rahatlıyor. Bunun yanında bizlerin de gücüyle bu birliktelik bütünleşince başarı da ortaya çıkıyor.”

09 Eki 2018 - 12:18 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.