“Avrupa’da ilimizin sesi olacağız!”

Birevim İl Özel İdare Kadın Basketbol Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Alpaygrup maçlarına iyi başlamak ve devam ettirerek gruptan çıkmak için mücadele vereceklerini belirtti…

EuroCup’ta ülkemizi ve ilimizi temsil eden Birevim İl Özel İdarespor Kadın Basketbol takımı grupta ki ilk maçlarını oynamak üzere 16 Ocak’ta ilimizden ayrılacak.

Birevim İl Özel İdare Kadın Basketbol Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Alpay, bu yıl ilk kez katılacakları Avrupa Kupalarında ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirterek; “Bizim için gerçekten çok özel bir tablo alacak. Birevim İl Özel İdare olarak Süper Lig’deki ilk yılımızda ilk sekiz takım arasında yer alarak Avrupa Kupalarına katılma hakkını elde ettik. İlk yılımızda elde ettiğimiz bu başarı ile EuroCup’ta birinci etap maçlarını Çekya Cumhuriyetinde oynamak üzere 16 Ocak’ta ilimizden ayrılacağız. Grupta ki ilk maçımız 18 Ocak’ta. Grup maçlarına iyi başlamak ve devam ettirerek gruptan çıkmak için mücadele vereceğiz.

Birevim İl Özel İdare Kadın Basketbol takımı olarak inanıyorum ki EuroCup’ta Çeyrek final olan hedefimize ulaşıp Avrupa Kupalarında ilimizin sesi olacağız.” Dedi.

12 Oca 2021 - 16:42 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.