AYDIN 62 Pertekspor'da!..

Elazığlı Teknik Sorumlu İlhan AYDIN, DSİspor ve Yolspor’un da mücadele edeceği BAL Ligi 2.Grup Takımları’ndan 62 Pertekspor’la 1 yıllığına anlaşmaya vardı

İlimizin yetiştirdiği başarılı teknik sorumlulardan, İlhan AYDIN, İlimiz Temsilcileri DSİspor ve Yolspor’un da mücadele edeceği BAL Ligi 2.Grup Takımı 62 Pertekspor ile anlaştı. Salı günü Kulüp Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninde AYDIN, kendisini sezon sonuna kadar 62 Pertekspor’a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Törene 62 Pertekspor Fahri Başkanı Hüseyin Can ile Kulüp Başkanı Mehmet Ali Can ve basın mensupları katıldılar. Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un 2. Lig’de yer aldığı ve Küme düşmeme mücâdelesi verdiği dönemde büyük başarı gösteren İlhan AYDIN’ın Yardımcılığını ise Elazığ’lı Teknik Adam Şinasi ŞAT’ın yapacağı öğrenildi.

*AYDIN; “Hedefimiz ligde kalmak…”

Teknik Sorumlu İlhan AYDIN transfer ile ilgili olarak yaptığı açıklamada emeklerini ve deneyimlerini bundan sonra 62 Pertekspor için harcayacaklarını söyledi. AYDIN Elazığspor Altyapısı’ndan Ufukcan, Mazlum, Oğuzhan’ını da kadroya dahil ettiklerini belirterek ayrıca Yoklspor’dan Hakan TUNÇ ve Kenan AĞGÜL’ün de yeni sezonda 62 Pertekspor’un formasını giyeceğini söyledi. Kulübün içinde bulunduğu sıkıntılara da değinen başarılı teknik adam bu sene hedeflerinin ligde kalmak olduğunu belirtti.

Günışığı Gazetesi olarak başarılı teknik adam İlhan AYDIN’a yeni takımında başarılar diliyoruz.

16 Ağu 2016 - 18:14 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.