Aydın; "Mutlak Kazanmalıyız!"

TFF 3.Lig 1.Grup'ta dış sahada oynadığı 10 maçtan sadece 1beraberlik alabilen ve 13 puanla 17.Sıra'da ateş hattında kalan Elazığspor'da gözler bu hafta oynanacak olan Başkent Gözgözler FK Maçı'na çevrildi…

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele veren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, ikinci yarının kendi sahasında oynayacağı ilk maçı olan Başkent Gözgözler Akademi FK Maçı'nın hazırlıklarına devam ediyor...

İkinci yarının ilk maçında geçtiğimiz hafta sonunda deplasmanda oynadığı ve 2-1 mağlup olduğu Bergama Belediyespor maçı ile ikinci yarıya puansız başlayan Elazığspor’da bu hafta sonunda oynanacak olan karşılaşmadan galibiyetle ayrılması planlanıyor.

Takımının ligin ikinci yarısına iyi hazırlandığını ancak bazı sıkıntılarının bulunduğunu belirten Teknik Direktör Cafer Aydın; “ Bergama Belediyespor Maçı'nda 4 oyuncumuzdan yoksunduk. Bu hafta sonunda oynayacağımız karşılaşma öncesinde iki oyuncumuzun kart cezası bittiği için bizimle olacaklarını, sakatlıkları bulunan oyuncularımızın da durumunu takip ettiğimizi söylemek istiyorum. Hafta sonunda oynayacağımız Başkent Gözgözler Akademi FK Karşılaşması bizim açımızdan büyük önem taşıyor. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren takımımızın bu maçı kazanması ile rakibimiz ile aramızda puan farkını kapatacağız. Bu maçı kazanmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Hazırlıklarımızı da bu yönde sürdürüyoruz.” dedi.

ELAZIĞSPOR'DA 3 SAKAT…

Öte yandan Temsilcimiz Elazığspor dün kulüp tesislerinde saat 12.30’da gerçekleştirdiği antrenman ile Başkent Gözgözler FK Maçı'nın hazırlıklarına devam etti. Antrenman, ısınma hareketleri ile başlayıp pas ve taktik çalışma ile sona erdi. Antrenmana sakatlıkları bulunan Selim Enes Özeren, Gökhan Ekmen ve Cihan Canpolat katılmadı.

18 Oca 2022 - 16:41 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Fatih - 2 lig birden düşüren t.d olarak sezon sonu guinness dünya rekorlar kitabına girmene az kaldı Cafer bu gurur senin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 16:41
01

Nurali - Selçuk Öztürk denen çocuk Elazığsporu batırdı Allahta onu ve ailesini batırsın inşAllah.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 16:41