Bahtiyar veda için Elazığ’da

4 Sezon Elazığspor Forması’nı giyen futbolcu Konya Şekerspor’la anlaştı…

Elazığspor’un 2004-2005 Futbol Sezonu’nda Denizlispor’dan transfer ettiği ve 4 Sezon boyunca Bordo-Beyazlı Forma’yı giyen Bahtiyar BACANLI TFF 2. Lig 3 Klasman Grubu Takımları’ndan Konya Şekerspor’la anlaşmaya vardı…

Yönetim yok, futbolcular gidiyor!

Elazığspor’da yaşanan yönetim boşluğu nedeniyle Bordo-Beyazlı Takım’dan ayrılan futbolcular arasına son olarak Bahtiyar BACANLI da katılırken, 26 yaşındaki oyuncumuzun Konya Şekerspor ile sözleşme imzaladığı öğrenildi. Elazığspor Kulübü’yle resmî sözleşmesi 31.05.2008 Tarihi itibariyle sona eren Bahtiyar, 2007-2008 Futbol Sezonu’nda Bank Asya 1. Lig’de Elazığspor’da 27 maçta 1699 Dakika süreyle görev yapmıştı…

Veda için Elazığ’da!

Bahtiyar BACANLI, eşyalarını toplamak ve çevresiyle vedalaşmak üzere Elazığ’a gelirken, 4 yıl hizmet ettiği Elazığspor’dan ayrılmaya ve Elazığlılar’a vedâ etmeye hazırlanıyor. Bahtiyar’ın transfer olduğu Konya Şekerspor’un geçtiğimiz sezon devre arasında Konyaspor’dan Elazığspor’a transfer olan Erkan ATILGAN’la da sözleşme imzaladığı öğrenildi.

07 Tem 2008 - 20:08 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.