BAL'da 16. Hafta heyacanı!..

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta mücadele eden temsilcilerimiz, haftasonu Gaziantep takımlarıyla karşılaşacaklar

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta mücadele eden turuncu-siyahlı temsilcimiz Elazığ Yolspor, 16. Hafta maçında Gaziantep Şehit Kamil Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta evinde karşılaştığı 62Pertekspor ile golsüz berabere kalan temsilcimizde hedef bu kritik deplasmandan da puan ya da puanlarla dönmek. Pazar günü saat 14.00’te Şehit Kamil İlçe Stadyumu’nda oynanacak olan maçta Hatay Bölgesel Lig hakemi Halil İbrahim Sert’in düdük çalacak. Geçtiğimiz hafta deplasmanda lider Adıyaman 1954’e mağlup olan Yeşil-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ Dsispor ise Pazar günü G.Antep Araban Belediyespor’u konuk edecek. Saat 14.00’te İl Özel İdare Sentetik Saha’da oynanacak olan maçı Niğde Bölgesi’nden Ramazan Kaya yönetecek.

27 Oca 2017 - 22:42 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.