BAL’DA HEYECAN BAŞLIYOR

Bölgesel Amatör Ligde 2022-2023 sezonu bu hafta sonunda oynanacak olan karşılaşmalar ile başlayacak.

Bölgesel Amatör Lig’de 2022-2023 sezonu heyecanı başlıyor. Bu sezon 2. Grup’ta mücadele edecek olan temsilcilerimiz Fırat Üniversitesi GSK ve Aksaray Gençlikspor, ilk hafta maçlarına Kahramanmaraş deplasmanda çıkacak. 2 Ekim Pazar günü saat 14.00’te başlayacak olan maçlarda Elbistanspor ile Fırat Üniversitesi GSK Elbistan Sentetik Sahada, K. Maraş İstiklalspor ile Aksaray Gençlikspor Merkez Spor Kompleksi Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

GÜNDÜZ; “HEDEF GRUPTA İLK SIRADA YER ALMAK.”

Deplasmanda Elbistanspor ile karşılaşacak olan Fırat Üniversitesi’nde Teknik Sorumlu Erhan Gündüz “ Lige iyi bir başlanğıç yapmak istiyoruz. Bu yıl yenilenmiş bir kadro ile ligde mücadele vereceğiz. Hedefimiz geçen yıl olduğu gibi bu yılda grupta ilk sırada yer almak olacak.” Dedi.

Elbistanspor- Fırat Üniversitesi karşılaşmasını Hasan Can Tekin, Perihan Gençoğlu ve Mertcan Demir hakem üçlüsü yönetecek.

ERGÜVEN; “LİGE İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ”

Bu sezon ilk kez BAL’da mücadele vereceklerini belirten Aksaray Gençlik Teknik Direktörü Bahattin Ergüven ise; “İlk kez yar alacağımız lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Hazırlık döneminde takımımızın eksiklerini giderecek transferler yaptık ve lige hazır hale geldik. Pazar günü iyi bir netice alarak lige giriş yapmanın mücadelesini vereceğiz.” Dedi. Kahramanmaraş İstiklalspor- Aksaray Gençlik karşılaşması ise Emre Nağaç, Abdurrahim Akça ve Burhan Başpınar Hakem üçlüsü yönetecekler.

30 Eyl 2022 - 16:44 - Spor

Mahreç  Dilara Mengünoğul


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.