Başakşehir'de Malili'yi resmen istemiş!..

Futbol Arena’da yayınlanan habere göre, Spor Toto Süper Lig’in lideri Hamidou TRAORE’ye resmi teklifte bulunmuş

Futbol Arena’da yayınlanan habere göre, TRAORE’ye Süper Lig’in lideri Medipol Başakşehir resmi teklifte bulundu

Ara Transfer Dönemi’nin başlamasıyla birlikte ismi transfer gündeminden düşmeyen Malili Yıldız Hamidou TRAORE’ye, Konyaspor ve Trabzonspor’un da talip olduğu bildirildi. Futbol Arena’nın haberine göre Medipol Başakşehir Traore için Elazığspor’a resmi teklifte bulundu ancak ret yanıtı aldı. İşte o haber;

Başakşehir ve Konyaspor, Elazığsporlu Hamidou Traore'yi istedi ancak kulüpten “hayır” yanıtı geldi. Spor Toto Süper Lig ekipleri Medipol Başakşehir ile Konyaspor, ara transfer dönemini hareketli geçirmeye devam ediyor. FutbolArena'nın edindiği bilgilere göre Konyaspor ve Medipol Başakşehir, TFF 1. Lig ekibi Elazığspor'un genç oyuncusu Hamidou TRAORE için transfer teklifinde bulundu. Birinci Lig'de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Elazığspor'un Malili orta sahası Hamidou TRAORE'ye Süper Lig'den iki teklif gitse de kulüp transfere izin vermedi. Başakşehir, Hamidou TRAOre'yi Elazığspor'da resmen isterken, Konyaspor da oyuncuyu sözlü olarak istedi. Kulüp, ligde kalma mücadelesi verdiğini ifade ederek iki kulübün Hamidou TRAORE, talebini geri çevirdi. Hamidou TRAORE, bu sezon Elazığspor'la toplam 18 maça çıktı 2 gol atıp, 1 asist yaptı.

08 Oca 2017 - 21:24 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.