Belediyespor Sütçüyü aldı

Yeni sezon için oldukça iddialı olan ve transferde ince eleyip sık dokuyan Elaziz Belediyespor, Derince Belediyespor’dan Ekrem Sütçü’yü renklerine kattı

Transfer çalışmaları kapsamında birçok oyuncuyu kadrosuna katan Lacivert-Kırmızılı Temsilcimiz Elaziz Belediyespor son olarak Derince Belediyespor’dan Ekrem Sütçü ile sözleşme imzaladı…

Yeni sezon öncesinde kadrosunu yaptığı transferlerle takviye eden Lacivert-Kırmızılılar, dün bir ismi daha renklerine bağladı. Geçtiğimiz sezon Derince Belediyespor’da toplam 35 maça çıkan Ekrem Sütçü’yü kente getiren Lacivert-Kırmızılı Yönetim, tecrübeli orta saha oyuncusuna oyuncuya kulüp binasında imza attırdı.

Dış transferde şuana kadar Elazığlı Oyuncular Payasspor'dan Harun Koç, Karaköprü Belediyespor'dan Semih Ekmen ve Burhaniye Belediyespor'dan Serkan Akbakay ile Tekirdağspor’dan Ali Yıldırım, 1920 Maraşspor'dan Mehmet Çiloğlan, Osmaniyespor'dan Hakan Albayrak’ı renklerine bağlayan Ahmet Toprak Başkanlığı’ndaki Lacivert-Kırmızılı Transfer Komitesi son olarak 3.Lig 2.Grup Takımları’ndan Derince Belediyespor’un 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Ekrem Sütçü ile 2 yıllık anlaşma imzaladı.

Geçtiğimiz sezon Derince Belediyespor Forması altında Ziraat Türkiye Kupası’da dahil olmak üzere toplam 35 maça çıkan tecrübeli orta saha 2942 Dakika sahada kalırken 5 kez fileleri havalandırdı.

Ekrem Sütçü kimdir?

Fenerbahçe'nin altyapısında futbol hayatına başlayan 27 yaşındaki oyuncu, Başakşehir, Yeşil Bursa, Ünyespor, Karsspor, Erzurum Büyükşehir Belediyespor ve Derince Belediyespor gibi takımlarda forma giydi. Kariyerinde de Spor Toto 3.Lig’de 220 maçta forma giyen ve 20 de gol atan Sütçü, Ziraat Türkiye Kupası’nda da 6 maçta forma giydi ve 1 kez fileleri havalandırdı.

27 yaşında ki orta saha oyuncusu, ilk transferini 2003 yılında Selimiyespor’la anlaşarak gerçekleştirdi. 3 sezon Selimiyespor’da top koşturan Sütçü daha sonra 2007 yılında Medipol Başakşehir takımına transfer oldu. Futbol kariyerine 2008 yılında Yeşil Bursaspor, 2010 yılında Ünyespor, 2011 yılında Karsspor, 2012-2014 yılları arasında BB Erzurumspor’da geçiren orta saha oyuncusu, 2015-16 sezonunu Spor Toto 3.Lig 2.grup ekiplerinden Derince Belediyespor’da geçirdi.

23 Haz 2016 - 18:36 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.