Belediyeyi golcüleri taşıyor!..

Volkan Serim 11, Muhammet Ali Aydın ve Okan Sarı ise 5’er Gol Attı...

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grup’ta Play-Off hesapları yapan Elaziz Belediyespor’da atılan 34’gün 21’inde imzası bulunan Volkan, Muhammed Ali ve Okan, toplanan puanlarda önemli bir rol oynayan isimler oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig’de bitime 6 hafta kala Play-Off iddiasını sürdüren ve en yakın takipçisi Çorum Belediyespor ile arasındaki puan farkını 3’e çıkararak önemli bir avantaj yakalayan Elaziz Belediyespor’da moraller yerinde.

Geride kalan 28 haftada rakip fileleri 34 kez havalandıran, kendi kalesinde ise yine 34 gol gören Lacivert-Kırmızılı ekibimizde, attığı 11 gol ile skora en fazla katkıyı yapan isim takım kaptanı Volkan SERİM oldu. Tecrübeli futbolcu Kocaelispor Maçı’nı da boş geçmeyerek gol sayısını 11’e çıkarırken, Volkan SERİM’i attıkları 5’er golle Muhammet Ali AYDIN ve Okan SARI izledi.

28 haftalık süreçte temsilcimiz Elaziz Belediyespor’un topladığı topladığı 44 puanın başlıca aktörleri olmayı başararan bu 3 futbolcu, totalde 21 gole imza atttı.

Öte yandan takıma ara transfer döneminde katılan Oğuzhan BAYKAL ise attığı 2 golle dikkat çekti.

26 Mar 2018 - 23:45 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.