Biletler satışa çıkıyor

Bordo-Beyazlı Taraftarlar 10 TL’ye maçı izleyebilecekler…

Spor Toto Süper Ligin 22. Haftası’nda Pazar günü Bursa Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan Bursaspor-Sanica Boru Elazığspor maçı biletleri bugün satışa çıkacak…

Yeşil-Beyazlı Kulüpten yapılan açıklamada, biletlerin satışına, bugün Biletix'in çağrı merkezi, internet sitesi ve Çetin Family Nilüfer, Çetin Family Emek ve Nalbantoğlu Katlı Otoparkı gişelerinden saat 10.00'tan itibaren başlanacağı bildirildi. Bilet fiyatları belirlendi…Bilet fiyatlarının, VIP A-B tribün 1. sıra 275, VIP A-B tribün 2 ile 6. sıralar 150, kapalı A-B-C tribün 75, maraton tribünü 30, kapalı kale arkası tribün 20, açık kale arkası ve misafir tribün 10 lira olarak belirlendiği, yaş sınırı olmaksızın biletsiz çocukların maça alınmayacağı belirtildi.Bursa Elazığlılar Derneği maça hazır Spor Toto Süper Lig’de Pazar günü karşı karşıya gelecek olan Bursaspor-Sanica Boru Elazığspor karşılaşması öncesi Bursa Elazığlılar Derneği de bu maç öncesi hazırlıklarını sürdürüyor…Dernek Başkanı İbrahim KARAÇİN yaptığı açıklamada, İstanbul Marmara Elazığlılar Derneği ile Fındıkzade Elazığlılar Derneği’yle irtibata geçtiklerini ve İstanbul’dan araç kaldırılacağını söyledi.Karşılaşma öncesi Cumartesi günü dernek olarak Bursaspor’lular derneğini ziyaret edeceklerini ifade eden KARAÇİN, aynı akşam dernek binasında Kürsübaşı gecesi düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.KARAÇİN son olarak, derneğin tüm üyelerinin yanı sıra Balıkesir’de yaşayan Elazığlılara da sms yoluyla ulaştıklarını ve Pazar günü Bursa Elazığlılar Derneği olarak Sanica Boru Elazığspor’un yanında olacaklarını ifade etti.

13 Şub 2013 - 19:23 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.