'Bir puan ile dönmek iyidir'

PTT 1. Lig'in 11. haftasında Boluspor sahasında Vartaş Elazığspor ile golsüz berabere kaldı. Maçın ardından iki takımın da teknik adamları açıklamalarda bulundu.

PTT 1. Lig'in 11. haftasında Boluspor sahasında Vartaş Elazığspor ile golsüz berabere kaldı. Maçın ardından iki takımın da teknik adamları açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren Boluspor Teknik Direktörü Cüneyt Karakuş, takımda bulunan santrforların kapasitesinin belli olduğunu ve mevcut kadroyla devam etmek zorunda olduklarını söyledi. Karakuş, "Bu takımın santrforları belli. Hücumcuları da belli. Bu takım bu ekiple başladı ve bu ekiple gidecek. Ben bazı oyuncuların üzerindeki hazımsızlığı anlaşmış değilim. Sonuçta Boluspor için oynuyorlar, bu takım için oynuyorlar. Biraz daha sabırlı olmak gerekiyor. Öncelikle isim vermek gerekirse Ofere. Çünkü elimizde çok golcümüz yok. Çeşitli taktikler deniyoruz gol için. Dediğim gibi biraz daha sabırlı olursak takımımız açısından artı olacağını düşünüyorum. Çünkü önümüzdeki maçlarda transfer hakkımız yok. Oyuncu alma şansımız yok. Mevcut kadroyu biraz daha sahiplenirsek bu şehrin ve bu takımın avantajına olur. Gönül ister ki gol pozisyonlarına birinci yarıda girelim. Sonlara doğru değil. Maçın son anlarına daha diri girebilseydik, yapabilirdik. Bu durum Elazığspor’un direncine de bağlı. Birkaç haftadır kötü gidiyorlar. Bu maça dönüm noktası olarak bakıyorlardı. Biz de bir iyi, bir kötü gidiyoruz. Bizim içinde stresli maçtı. En son burada oynadığımız Alanyaspor maçı moral açısından kötü bir maçtı. Böyle bir tedirginlik herkeste vardı. Ben futbolcuların bugün ortaya koyduğu mücadeleden memnunum. Kazanmak istediğimizi düşünüyorum. Onun içinde gerekli şeyleri yaptık. Ama daha fazlasını yapmamız gerekiyordu” şeklinde konuştu.

ELAZIĞSPOR CEPHESİ

Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş ise golsüz berabere biten maçın ardından yaptığı açıklamada, “Centilmence bir maç oldu. Bolu gibi zor bir deplasmandan bir puan ile dönmek iyidir. Maçın geneline baktığımız zaman maça iyi başladık. Golü de bulabilirdik. İkinci yarıda kopukluklar oldu. Bu hem dönen toplar hem de orta sahada rakibe uzak oynamamızdan dolayı rakibe oynama fırsatı verdik. Duran toplardaki sıkıntılarımızdan gol yiyebilirdik. Yine tekrar biz golü atabilirdik. Maç gitti geldi. Genel anlamda iki takımın bir puana sevindiğini düşünüyorum” diye konuştu.

07 Kas 2015 - 19:23 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.