Birevim İl Özel İdare 20 Mayıs’ta kongre yapacak

Birevim İl Özel İdare Kadın Basketbol takımı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Alpay, 20 Mayıs’ta yapılacak olan Genel Kurul öncesi bazı istişarelerde bulunacağını ve bunun sonucunda bir karar vereceğini belirtti.

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Liginde ki temsilcimizin gelecek sezon ile ile ilgili çalışmalarının yapılacak olan Genel Kurulun ardından netlik kazanacağını belirten Mustafa Alpay “ Aday olup olmayacağım yapacağım istişarelerin ardından netlik kazanacak. Biz bu yıl Elazığ’ı ilk kez Avrupa Kupalarında temsil ettik. Yarı finale kadar yükseldik. Bazı oyuncularımızın sakatlığı bizi finalden etti. Ligde de sıkıntılar yaşasak ta neticede 11. Sırada ligi tamamladık.

Burada şunun da unutulmamasını istiyorum. Tüm dünyanın yaşadığı ülkemizde de etkili olan Pandemi süreci bazı çalışmalarımızın kısıtlı olmasına neden oldu. Buna rağmen başarılı bir sezonu geride bıraktık.

Kulüp olarak ödevlerimizi yerine getirmenin çabasında olduk. Sezon sonu itibarı ile bazı oyuncularımıza ödememiz gereken maaşları duruyor. Bunu da bu süreç içinde yapmayı planladığımız ancak gerçekleştiremediğimiz bazı çalışmaları yapamadığımız için oldu. Kongre ye kadar bu ödemeleri de yapmanın çabasında olacağız.

Yıl içinde kulübümün yaptığı ekonomik gelir ve giderlerin tümü kayıt altındadır. Her kuruşun hesabı tutulmuştur.

Adaylığım konusunu da kongre öncesinde netleştirmiş olacağım.” dedi

08 May 2021 - 01:06 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.