Birevim İÖİ, İstanbul’dan Prag’a geçecek

BİREVİM İL ÖZEL İDARE KADIN BASKETBOL TAKIMI, EUROCUP MAÇLARINI OYNAMAK ÜZERE İLİMİZDEN AYRILDI. GECEYİ İSTANBUL’DA GEÇİRECEK OLAN BORDO BEYAZLI KAFİLE, 17 OCAK PAZAR GÜNÜ ÇEKYA’YA GİDECEK

HerbalifeNutrition Kadınlar Basketbol Süper Liginde mücadele eden Euro Cup maçlarını oynamak üzere ilimizden ayrıldı.

Temsilcimiz Birevim İl Özel İdare, geçtiğimiz sezonu ilk sekiz takım arasında tamamlayarak, ülkemizi Avrupa Kupalarında temsil etmeye hak kazanmıştı.

Bu doğrultuda hazırlıklarını tamamlayan ekibimiz, cumartesi günü sabah uçağıyla İstanbul’a gitti.

Geceyi İstanbul’da geçirecek olan bordo beyazlı ekibimiz, Pazar günü sabah uçakla Çekya cumhuriyetinin Prag şehrine gidecek.

Buradan karayoluyla maçların oynanacağı Brno şehrine geçecek olan Birevim İl özel idare kadın basketbol takımı, ilk maçına 19 Ocak’ta Rusya temsilcisi PBK MBA Moskova karşısında çıkacak. İkinci maçına 21 Ocak’ta Polonya temsilci Gorzow, üçüncü maçına ise 22 Ocak’ta ev sahibi Çek Cumhuriyeti temsilcisi Brno karşısında çıkacak.

23 Ocak’ta sona erecek olan EuroCup maçlarının ardından bir gün daha Brno şehrinde kalacak olan kafile, 24 Ocak’ta Prag’dan Adana’ya uçarak 27 Ocak’ta deplasmanda oynayacağı Adana Basketbol maçını oynadıktan sonra ilimize dönecek.

Birevim il özel idare takımında kafile başkanlığını Orçun Coşkun yapıyor

16 Oca 2021 - 19:14 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.