BOCCE RAFFA’DA ELAZIĞ RÜZGARI

21 Ocak – 1 Şubat tarihleri arasında Ankara ili Kahraman Kazan ilçesi Bocce Raffa sahasında gerçekleştirilen Bocce Raffa Türkiye Şampiyonasında 26 Erk...

BOCCE RAFFA’DA ELAZIĞ RÜZGARI
Haber albümü için resme tıklayın

21 Ocak – 1 Şubat tarihleri arasında Ankara ili Kahraman Kazan ilçesi Bocce Raffa sahasında gerçekleştirilen Bocce Raffa Türkiye Şampiyonasında 26 Erkek – 24 Kadın takım toplamda 100 sporcunun yer aldığı Müsabakalarda,

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü ile Elazığ Gençlik Merkezi Spor Kulübü sporcularımızdan;

Genç Erkekler

Uğur Kebude ve Cemil Karadağoğlu Türkiye Şampiyonu,

Ahmet Karakaş ve Muhammet Yıldız Türkiye İkincisi

Genç Kadınlar

Beyza Yıldırım ve Aleyna Yalçın Türkiye Üçüncüsü olmuşlardır.

Dereceye giren sporcular Milli Takım Seçmelerine katılacak olup, seçmeler de başarılı olan sporcularımız Uluslararası Şampiyonalara katılmaya hak kazanmış olacaktır.

Dereceye giren sporcuları tebrik eden İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; Şampiyon sporcularımızı ve üzerlerinde ciddi emekleri olan Antrenörümüz ve Milli Sporcumuz Veli Kırıcı hocamı yürekten kutluyorum. Yakup Kılıç Spor Salonu üst kısımda yer alanı Bocce Sahası için revize ederek sporcularımızın antrenmanlarına elverişli hale getirdik, sporcularımız yaz aylarında açık saha da, kış aylarında ise yine Olimpik Havuz altında yer alan salonda hazırladığımız Bocce Antrenman Sahasında antrenmanlarını sürdürüyorlar. Emek veren sporcularımız başarıları ile bizleri gururlandırıyorlar, temennimiz Türkiye Şampiyonluğunun ardından Avrupa ve Dünya Şampiyonalarının kapılarını aralamalarıdır.

Bir kez daha Dereceye giren Gençlik ve Spor Kulübü Sporcularımızı ve Antrenörümüz aynı zamanda sporcumuz olan Veli Kırıcı hocamı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

24 Oca 2022 - 17:14 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.