"Bu Başarıyı Yaşatanlara Teşekkür Ediyorum!

Sıkıntılı başladıkları sezonda önemli işler yaptıklarını belirten Başkan Alpay; ekibiyle gurur duyduğunu söyledi...

Kadınlar Basketbol Süper Lig Temsilcimiz İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı'nda Başkan Mustafa Alpay, tüm sıkıntılarına karşılık iyi bir sezon geçirdiklerini belirterek; "Teknik ekibimiz ve oyuncularımla gurur duyuyorum.”dedi...

“ Kazanınca iyi, kaybedince kötü diye bir şey benim için söz konusu değil. 8 aydır, gece yada gündüz demeden bu pandemi koşullarında haftanın 3-4 gününü Elazığ’da geçirerek elimden gelen her şeyi yapmanın gönül huzuru içerisindeyim." diyen Alpay; "Tarihi bir sorumluluğun altına girerek ekonomik olarak ortada hiç bir şey yokken, pandemi koşulları ortadayken ve ligin başlamasına 1 varken göreve gelip var gücümüzle çalışarak takımı lige yetiştirdik. Sakatlıklar ve şansızlıklar bir yandan, ekonomik problemler bir yandan , saha içi alınan kötü sonuçlar bir yandan beni bunaltsa da asla pes etmeden başladığım işi bitirmeye çalıştım.

Hamdolsun ki bu kadar badireye rağmen bu takım tarihinde ilk kez mücadele ettiği Euro Cup Women’da çeyrek final oynadı. En iyi oyuncularımızdan Jelena’nın Euro Cup öncesinde sakatlığı ise en son yaşadığımız talihsizlik oldu. Hakemlerin bariz ve kasıtlı hatalarına şansızlığımızda eklenince ne yazık ki kaybettik, kader böyle tecelli etti. Teknik ekibimizle ve oyuncularımızla gurur duyuyorum. Bu başarıyı Elazığ’a yaşattıkları için hepsine teşekkür ediyorum. Bizler gelip geçiciyiz. Aziz şehrimiz Elazığ’ımız ise her dem baki. Bir yanda Elazığ’a hizmet etmiş olmanın mutluluğu, diğer yanda ise ailemi çokça ihmal etmiş olmanın burukluğu var. Aziz memleketim Elazığ için ömrüm vefa ettiğince hizmet etmeye, çalışmaya ve emek harcamaya devam edeceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.”dedi.

19 Mar 2021 - 16:03 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.