Bu sene çok zor bir lig olacak!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un tecrübeli santrafor oyuncusu Kenan Şahin bu sezonun önemine değinerek taraftarların kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi

PTT 1.Ligde mücadele eden Bordo-Beyazlı temsilcimiz Elazığspor’un tecrübeli santraforu gazetemiz spor servisine konuştu. Kolay kolay demeç vermeyen ve Elazığspor’da oynadığı süre zarfında sadece günışığı Gazetesine konuşan Kenan Şahin, 2016-2017 sezonu hakkında değerlendirmelerde bulundu…

Gurbetçi forvet bu sezon Elazığspor ile anlaşma süresinin neden uzadığı hakkında konuşmazken şu sıralar devam eden Ankara Kızılcahamam Kampı hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz sezon 834 dakika giydiği Çaydaçıralı forma altında 3 gol atan 31 yaşında ki oyuncu, takım içerisinde ki arkadaşlığın altını önemle çizerken, 19 Ağustosta başlayacak olan 2016-2017 futbol sezonunun da oldukça zor geçeceğini söyledi.

Deneyimli santrafor şöyle konuştu;

“Anlaşma süresinin uzaması hakkında bir şey söylemek istemiyorum. Arkadaşlık ortamı çok iyi... Kenetlenmenin fazla olmasından dolayı Elazığspor’u tercih ettim. Kolay demeç vermeyen bir futbolcuyum. Bu sezon lig geçen sezona göre daha zor geçecek. Taraftarlarımıza sesleniyorum sizin aracılığınızla. Bizi desteklemek için Atatürk Stadyumuna gelsinler. Geçen sezonda sağ olsunlar bizlere destek için çok geldiler. Fakat bu sene çok zor bir lig olacak. Bu nedenle hiçbir zaman yalnız kalmak istemiyoruz. Bu sezon hedefimiz ise yarım kalan işi bitirmek yani Şampiyonluk. İnşallah bizi destekleyenleri ve bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz’’ dedi.

04 Ağu 2016 - 22:37 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.