Büyükler Türkiye Şampiyonası'na Elazığ'dan 8 Sporcu Katılacak!

Elazığ Bölgesi Boks Antrenörü Cemil Döndü, Büyükler Erkek ve Kadın Boks şampiyonasına yaklaşık 3 aydır hazırlık yaptıklarını ve bu şampiyonadan madalya kazanarak döneceklerini belirtti...

Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığınca Zonguldak ilinde düzenlenecek olan Türkiye Büyük Erkekler ve Kadınlar Boks Şampiyonasına Elazığ 8 Boksör ile katılacak.

Elazığ Bölgesi Boks Antrenörü Cemil Döndü, Büyükler Erkek ve Kadın Boks şampiyonasına yaklaşık 3 aydır hazırlık yaptıklarını ve bu şampiyonadan madalya kazanarak döneceklerini belirterek şunları söyledi.

“Türkiye Büyük Erkekler ve Kadınlar Boks Şampiyonası 18-24 Eylül tarihleri arasında Zonguldak ilinde yapılacak. Elazığ Bölgesi olarak bu şampiyonaya Kadınlarda 5 Erkeklerde 3 sporcu ile katılacağız.

Şampiyonada Büyük Kadınlarda 48 Kg Fatma Şahin ve Remziye Yerkazan ( Belediyespor), 57 Kg Gülistan Gezici ( Belediyespor) 60 Kg Aylin Özçelik ( Telekom), 63 Kg. Gizem Özer, Erkeklerde 60 Kg Soner Erol (Belediyespor) 67 Kg Hakan Tosun ( Doğaneli SK) Ağır Sıklet Hamza Kendircioğlu (Belediyespor) ilimiz adına ringe çıkacaklar.

Gençler Türkiye Şampiyonasında olduğu gibi Büyük Erkek ve Kadınlar Türkiye Şampiyonasında da madalya kazanmak için mücadele vereceğiz. Madalyaların rengi ne olur bilemem ancak mutlaka madalyalar kazanacağız” dedi. Şampiyonaya katılacak olan Elazığ Bölgesi Kafilesi bugün yola çıkacak.

16 Eyl 2021 - 15:50 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.