Cafer Aydın resmen başladı

Elazığspor’da Ümit Tekoğlu’nun istifası sonrası görüşülen Teknik Direktör Cafer Aydın’la her konuda anlaşmaya varıldı

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor, Teknik Direktör Cafer Aydın’la anlaşmaya vardı. Sezona Levent Eriş iradesinde başlayan daha sonra ise Orhan Kaynak ve Ümit Tekoğlu gibi isimlerle anlaşan Bordo-Beyazlı ekip, bu sezonki 4. anlaşmasını Cafer Aydın’la yaptı. Prensip anlaşmasına varılan ve görüşmelerde bulunan tecrübeli çalıştırıcı ile her konuda mutabakata varıldı.

1971 Çorum doğumlu olan tecrübeli çalıştırıcı daha önce Bağcılarspor, Beykozspor, Yeni Malatyaspor, Orhangazi Belediyespor, Büyükçekmece Tepecikspor, Sandıklıspor, Hacettepe, Kahramanmaraşspor, Bayrampaşa ve Pazarspor gibi takımları çalıştırdı.

Tecrübeli çalıştırıcı ile 1.5 yıllık anlaşmaya varıldı.

21 Şub 2021 - 19:49 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Ünal Baydoğan Adana - Hayırlı uğurlu olsun Hocam. Sana güveniyoruz bizi bu liğde bıraktırırsınız inşAllah. Seneye de iyi bir transfer gelsin 1. Liğ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 19:49