Caner Bulut'la yollar ayrıldı

Teknik Direktör Orhan Kaynak’ın gözüne giremeyen 29 yaşındaki solbek Elazığspor’dan ayrıledı…

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da sezonbaşı TFF 3. Lig ekibi Büyükçekmece Tepecikspor’dan transfer edilen Caner Bulut ile yollar ayrıldı. Hacı Murat Yümlü’nün başkanlığı döneminde Alperen Doğan ile birlikte TFF 3. Lig’den transfer edilen bir diğer isim olan Caner, ligin başlamasına sayılı saatler kala gönderildi.

Böylelikle Yümlü döneminde transfer edilen ikinci isim de teknik heyet tarafından gönderilmiş oldu.

Konuya ilişkin olarak Elazığspor Kulübü’nden yapılan açıklamada; “Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda defans oyuncusu Caner Bulut ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Caner Bulut’a bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı.

10 Ağu 2018 - 15:47 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.