'Cevher’i Göremedik

İlimiz köklü takımlarından Yolspor kulübünden büyük umutlarla transfer edilen forvet mevkiinde oynayan Burakhan Cevher, Erhan Gündüz hocanın gözüne giremedi...

Bal Liginin şekillenmesinin ardından takıma takviyeler yapılarak hedefi 3. Lig olarak belirleyen Mediline Hospital Fırat Üniversitesi takımımız, forvet mevkiinde yani gol yollarında sıkıntılar çekti.

Oynadığı 8 müsabakada rakip filelere 8 gol atarken kalesinde de ise 3 gol gördü.

Büyük umutlar ile takıma gol yollarında etkili olsun diye transfer edilen Burakhan Cevher ile değerlendirme yaptık ve ilginç istatistikler ortaya çıktı. 8 golden 3 golü rakip filelere gönderen Cevher teknik heyet tarafından hep ikinci yarında forma şansı verildi. Sadece Erzincan Ulularspor maçında 64. Dakikada oyuna girdi ve diğer tüm maçlarda son 10 ya da 15 dakika kala görev verildi.

Görev aldığı müsabakalarda da etkili bir oyun ortaya koyan Burakhan Cevher’in Bölgesel Amatör Ligi karnesi şu şekilde çıkarttık. Takdir spor kamuoyunun…

  1. Hafta Erzincan Ulularspor: 64 dk. 1 gol Skor: 3-0
  2. Hafta Bay
  3. Hafta Karlıova Yıldırımspor: 28 dk. 2 gol Skor: 3-0
  4. Hafta Erzincan Ulularspor: 20 dk. Skor: 1-0
  5. Hafta Bay
  6. Hafta Karlıova Yıldırımspor: 17 dk. Skor: 1-0 Mağlup

Play-Off Çeyrek Final

· Muş Belediyespor : 6 dk Skor: 1-0

Play-Off Yarı Final

· 76 Iğdır Belediyespor: 9 dk. Skor: 2-0 mağlup

Toplam 144 dakika oyunda kaldı ve uzatma süreleri de 20 dakika olarak eklersek yaklaşık 164 dakika oyunda kaldı ve 3 gol atarak en fazla gol atan, en az oyunda kalan oyuncu oldu.

09 Tem 2021 - 16:20 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.