?Câmia ayağa kalkmalı!?

Teknik Direktör Şerafettin TUTAŞ, Elazığspor?un bu duruma düşmemesi için önceden önlem alınması gerektiğini söyledi?

Elazığspor Teknik Direktörü Şerafettin TUTAŞ, Boluspor Mağlubiyetinin ardından yaptığı değerlendirmede kötü gidişi değiştirmek istedikleri bir maçta son dakikada yedikleri golle mağlup oldukların belirterek, Elazığspor’un bu duruma gelmemesi için önceden tedbir alınması lâzım olduğunu ancak, câmia olarak ayağa kalkmasını bilmek gerektiğini söyledi…

Teknik Direktör TUTAŞ yaptığı değerlendirmede şu ifâdelerde bulundu…

Şanssızlıklar devam ediyor…

“Kötü gidişimizi değiştirmek istiyorduk ama, maalesef son dakikada yediğimiz golle mağlup olduk. Tabiî ki şanssızlıklar yine devam ediyor. Biz hep şansın arkasına sığınmadık. Sakat ve cezalı futbolcularımızın da arkasına sığınmıyoruz. Elazığspor’da oynayan her futbolcunun mutlaka hazır olması gerek, takım için oynaması gerek. Biz de bugün bunları yapmaya çalıştık. Ama, maalesef görüyorsunuz iyi oynasanızda ki 2 devre çok zevkli karşılaşma oldu. Boluspor’un da pozisyonları vardı. Bizim de net pozisyonlarımız vardı. Boluspor yakaladığı pozisyonları gole çevirdi ve mağlup olduk.”

Câmia olarak ayağa kalmasını bileceğiz!

“Tabii şimdi Elazığspor’un bu durumlara gelmemesi lâzımdı. Daha önceden önlemlerin alınması lâzımdı. Elazığspor büyük bir câmia, herzaman söylediğim birşey var. Câmia olarak ayağa kalkmasını bileceğiz, düştüğü yerden kendi çabalarıyla, ama maalesef biz bugün birşeyleri değiştirmek istiyorduk, ispatlamak istiyorduk. Yaklaşık 4 gündür takımla birlikteyim. Bu takımı zihinsel olarak değiştirmeye çalıştık. Ama maalesef işte gördüğünüz gibi fiziksel bir kalite düşüklüğü, 92. Dakika’da golü yememize neden oldu.”

Taktiksel oyundan memnunum!..

“Taktiksel olarak ben oynanan oyundan memnunum. Oyuncularım verilen görevi eksiksiz olarak yaptılar. Daha önce oynamayan arkadaşlara görev verdim ve hakikaten bugün elinden geleni yaptılar. Tabiî ki takdir edersiniz maç kondisyonu çok önemli futbolcular için. Hele hele oynanamamış futbolcular için, işte bariz ortaya çıkıyor. Biz de bugün bu talihsizlikleri yaşadık. Tabiî ki bunların arkasına sığınmamız lâzımdı. Yapacak birşey yok, çocuklar ellerinden geleni yaptılar. Bundan sonraki maçları çıkıp oynayacağız.”

Ya galip gelecektik, ya da yenilecektik!..

“Hakem takdir haklarını deplasman takımından yana kullandı diyebilirim. Maç sonunda bana söylediği ben vicdanen rahatım dedi. Görüyorsunuz adam yok. defansta Murat’ı oynattık. Santraforlar bugün gereken işleri yapamadılar. Hücumda yine çoğalamadık. Rakibin üzerine gittiğiniz zaman işte geride pozisyon verdik. Golü de öyle yedik. Bu takımın oynaması gereken futboldu. Ya galip gelecektik, ya da yenilecektik. Maalesef yenildik. Berabere kalsaydık da birşey ifâde etmeyecekti. Çocuklar ellerinden gelen herşeyi yaptılar. Ancak, bu kadar olur.”

Tabii işimiz çok zor oldu!..

“Elazığspor profesyonel bir takım, bundan sonraki maçlarımızı oynayacağız. Skor ne olursa olsun, ondan sonra bakacağız son duruma. Bundan sonra neler getirir hepimiz göreceğiz. Tabii işimiz çok zor oldu. Bu zorluğu 4 hafta daha yaşayacağız. Biz çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

14 Nis 2008 - 20:39 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.