Çukurova Koleji Gelecek!

Özel İdarespor- Çukurova Basketbol Maçı, Çarşamba Günü İlimizde Oynanacak…

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Birevim Elazığ Özel İdarespor, sezonun 11. haftasında Çarşamba günü ilimizde Gelecek Koleji Çukurova Basketbol’u konuk edecek.

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde, sezonun 11. Hafta müsabakaları, hafta içerisinde Salı ve Çarşamba günü oynanacak olan karşılaşmalarla tamamlanacak.

Türkiye Basketbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, 11. Hafta’nın açılış maçı Salı günü saat 18.00’de Beşiktaş ile BOTAŞ arasında oynanacak.

11.Haftanın kapanış maçında ise Çarşamba günü saat 19.00’da Galatasaray ile Hatay Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya gelecek.

Şu ana kadar oynadığı 9 maçta topladığı 14 puanla puan cetvelinde 6. Sırada bulunan Birevim Elazığ Özel İdarespor, sezonun 11. Hafta mücadelesinde Çarşamba günü saat 18.00’de Gelecek Koleji Çukurova Basketbol ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele Özel İdare Spor Kompleksi’nde oynanacak.

23 Ara 2019 - 16:57 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.