DEMİR KIZLAR, KIBRIS'TA ŞAMPİYON

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde düzenlenen Plaj Hentbolu Turnuvası'nda ülkemizi temsil eden Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü U 18 Takımı turnuvada şampiyon oldu.

Elazığ SYSK takımı yöneticisi ve Baş antrenörü İsmail Bayraktar, turnuvada takım olarak önemli bir başarıya uzandıklarını belirterek; "Biz kulüp olarak her zaman en iyisini yapmanın çabasında olduk. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde düzenlenen Plaj Hentbolu turnuvasında da takım olarak iyi maçlar oynadık ve sonucunda turnuvanın şampiyonu olduk. Sporcularımı gösterdikleri başarıdan dolayı kutluyorum. Biz buraya hem bu turnuvaya katılmak hem de yeni sezon hazırlıklarımızı yapmak üzere geldik. Turnuvayı şampiyon olarak tamamlamak lig öncesi iyi bir moral oldu. Lig içinde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Lige kadar arzu ettiğimiz seviyeye gelmiş olacağız.”dedi.

08 Ağu 2022 - 15:13 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.