Demirören'e desteğimiz devam edecek!

Başkan Selçuk Öztürk’ün, Kulüpler Birliği Başkanı İlhan Cavcav’la telefonla yaptıkları görüşmede böyle bir beyanının olmadığı ifade edildi

Elazığspor Kulübü basında yer alan İlhan Cavcav’ın açıklamalarına dair haberleri yalanladı…

Elazığspor Resmi İnternet Sitesi’nden yapılan açıklamada; “Bugün bazı haber sitelerinde yer alan Elazığspor Kulübünün Türkiye Futbol Federasyonu yönetimin görevi bırakması yönünde Kulüpler Birliği Başkanı İlhan Cavcav’a görüş bildirdiği yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kulüp Başkanımız Selçuk Öztürk’ün Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in görevi bırakması yönünde bir ifade kullanmadığını belirtmek isteriz.

Çıkan haberler üzerine Başkanımız Selçuk Öztürk, Kulüpler Birliği Başkanı İlhan Cavcav’la telefonda görüşerek kendisinin böyle bir beyanının olmadığını ifade etmiştir. Sayın İlhan Cavcav’ın ise açıklamalarının yanlış anlaşıldığını ve bu haberin düzeltilmesi için gerekli yerlere başvuracaklarını belirtmiştir.

Elazığspor Kulübü olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’e ve ekibine destek vermeye devam edeceğimizi belirtmek isteriz. Kamuoyuna duyurulur” denildi.

04 May 2014 - 15:05 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.