Deplasman yasağı kalkacak mı?

Spor Toto Süper Lig Kulüpler Birliğinin derbi maçlarda deplasman yasağını kaldırmasının ardından gözler Elazığspor-Yeni Malatyaspor derbisine çevrildi

Spor Toto Süper Lig Kulüpler Birliğinin derbi maçlarda deplasman yasağını kaldırmasının ardından gözler Elazığspor-Yeni Malatyaspor derbisine çevrildi. İki Kulüp taraftarları arasında deplasman yasağının kalkması konusunda her iki kulüpten henüz resmi açıklama yapılmadı…

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Ülkenin tamamında meydanlarda sağlanan birlik ve beraberlik spor kulüplerine de yansıdı. Spor Toto Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı yaptığı toplantıda Ligde bazı maçlarda uygulanan deplasman yasağını kaldırma kararı aldı.

Yıllardan beri özellikle derbi maçlarda uygulanan deplasman yasağı yeni sezonda Spor Toto Süper Ligde artık uygulanmayacak. Kulüpler Birliği Vakfının aldığı kararın ardından gözler PTT 1.Ligde yer alan derbi maçlara çevrildi.

Doğu derbisi olarak tanımlanan Elazığspor – Yeni Malatyaspor kulüpleri arasında oynanacak müsabakalarda yeni sezonda deplasman yasağının uygulanıp uygulanmayacağı konusunda henüz her iki kulüpten resmi bir açıklama yapılmadı.

Spor Toto Kulüpler Birliği Vakfının aldığı karar sadece Süper Lig Kulüplerini kapsarken, alt liglerde bu kararın uygulanması için gözler her iki kulüp yönetimine ve İl Spor Güvenlik Kurullarına çevrildi.

12 Ağu 2016 - 18:34 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.