DÖNDÜ; "HAKEM KURSU AÇACAĞIZ"

Elazığ Boks İl Temsilcisi Cemil Döndü, eski boksörleri  bu kursa yönlendirerek hakem ihtiyacını gidermeyi amaçladıklarını söyledi.

Elazığ Boks İl Temsilcisi Cemil Döndü, ilin hakem ihtiyacını karşılamak için hakem kursu açılmasını planladıklarını belirtti.

Elazığ’da Boks Hakemi ihtiyacı bulunduğunu belirten İl Temsilcisi Cemil Döndü; “Boks Federasyonu Başkanlığı tarafından il Temsilcisi olarak görevlendirilmemin ardından ilimizde bu branşta hem eksiklikleri giderme hem de yeni projeler uygulamaya alarak boksu daha ileri taşımayı planladım. Bunun ilk adımını da önümüzdeki ay içinde boks hakem kursunu açacağız. Eski boksörlerimizi bu kursa yönlendirerek hakem ihtiyacını gidermeyi amaçlıyorum. Bunun yanında tüm kulüplerimizin yöneticileri ile görüşmelerde bulunacak ve komşu illerin boks kulüpleri ile özel maçlar oynatarak sporcularımızın daha hazır olmalarını sağlayacağız. Böylece boksörlerimiz sadece idman yaparak hazırlanmayacak, müsabaka oynayarak Türkiye Şampiyonalarına hazırlık yapmış olacaklar.

İlimizde boksun gelişmesi adına Gençlik ve Spor İl Müdürümüz, ilimizin yöneticileri ve siyasi ile kulüplerimizin yöneticileri ile istişare ederek, yeni planlamalar yaparak gerekli çalışmaları yapacağımızın bilinmesini istiyorum. ” dedi.

25 Ağu 2022 - 14:35 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.