Dostluk Kupası Futbol Turnuvası Başladı

Elazığ Gençliğin Sesi Derneği tarafından organize edilen “Futbol Turnuvası” başladı

Elazığ Gençliğin Sesi Derneği; tarafından birlik, beraberlik ve kaynaşma amacı ile düzenlenen futbol turnuvası başladı.

Güzel bir dostluk havasında başlayan ve takımların kıyasıya mücadele ettiği turnuvanın amacına değinen Dernek başkanı Serkan İrhan en güzel kaynaşma unsurunun spor ile mümkün olacağını söyleyerek bu turnuvayı düzenlediklerini ifade etti.

İrhan: "Amacımız Elazığ'da ki insanlara spor ile bir kaynaşma ortamı oluşturmak. Bunun için en güzel yolun futbol olduğunu düşündük ve uygulamaya çalışıyoruz. Umarım başarılı olacağız ve Tüm Elazığ halkına bu tür organizasyonları aşılayacağız" şeklinde konuştu. Futbol turnuvası bir hafta boyunca devam edecek.

22 Eki 2018 - 11:33 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.