DÜDÜK YÜCETAĞ'DA!

Cumartesi günü oynanacak olan Elazığspor-Belediye Kütahyaspor Karşılaşmasını, Sivas Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Burak Yücetağ yönetecek.

TFF 3. Lig 1. Grup’ta 14. Hafta Müsabakaları’nı yönetecek olan hakemler açıklandı.

Merkez Hakem Komitesi tarafından yapılan atamalara göre, 27 Kasım Cumartesi günü saat 13.00’te Doğukent Stadı’nda oynanacak olan Elazığspor-Belediye Kütahyaspor karşılaşmasını, Sivas Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Burak Yücetağ yönetecek.

Hakem Yücetağ'ın yardımcılıklarını Kayseri Bölgesi’nden Hacı Mehmet Ekmekyermez ile Eskişehir Bölgesi’nden Adem Mazlum yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi Siirt Bölgesi’nden Mehmet Can Ölmez olacak.

Hakem Burak Yücetağ, profesyonel kariyerinde 17 maçı yönetti. Bu maçlarda 110 kez Sarı, 2 kez 2.Sarı’dan Kırmızı ve 4 Kez de direkt kırmızı kartına başvuran Hakem Burak Yücetağ, 3 kez de penaltı noktasını gösterdi.

25 Kas 2021 - 14:50 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.