EBK, İYİ BAŞLADI

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nin ilk haftasında Elazığ Basketbol Kulübü (EBK), evinde karşılaştığı maçta Başkent Ekibi'ni 9 sayı farkla mağlup etti...

Elazığ Basketbol Kulübü (EBK), Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nin ilk haftasında Ankara temsilcisi DİBA’yı 9 sayı farkla 76-67'lik skorla mağlup ederek sezona iyi bir başlangıç yaptı...

21 Kasım Pazar günü Yakup Kılıç Spor Salonu’nda oynanan ve taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maça etkili başlayan Elazığ ekibi ilk periyodu 20-16 önde tamamladı. İkinci periyotta da farkı açan Bordo-Beyazlılar, devreye 46-28 üstün girmeyi başardı. Üçüncü periyotta da hata yapmayan Elazığ Basketbol Kulübü, bu çeyreği de 65-45 önde geçti. Mücadelenin son periyodunda DİBA farkı bir hayli eritse de müsabaka Elazığ ekibinin 76-67’lik galibiyetiyle tamamlandı.

22 Kas 2021 - 15:21 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.