Efsane Başkan Vefat Etti!

Elazığspor'un Süper Lig'de mücadele ettiği yıllarda kulüp başkanlığı görevini yürüten Baki Aydın geçirdiği kalp krizi vefat etti.

Video için play'e tıklayın

Elazığspor Kulübü eski başkanlarından Baki Aydın, iş seyahati için gittiği Afyon’da geçirdiği kalp krizi sonucunda 71 yaşında vefat etti.

İlimiz spor camiası, Elazığspor Kulübü eski başkanlarından Baki Aydın’ın ani vefatı ile sarsıldı.

İş seyahati nedeniyle Afyon’da bulunan Baki Aydın’ın geçirdiği kalp krizi sonucunda 71 yaşında vefat ettiği öğrenildi.

Bordo-Beyazlı temsilcimizin Spor Toto Süper Lig'de mücadele ettiği 2012-2013 ve 2013-2014 futbol sezonlarında Kulüp Başkanlığı görevini yürüten merhum Baki Aydın, sevecen kişiliği, alçak gönüllülüğü ve sempatik tavırlarıyla futbolseverlerin gönlünde taht kurmuştu.

Baki Aydın'ın ani vefatı ilimiz spor camiasını yasa boğarken, merhum Aydın akıllarda hep o güler yüzüyle yer edinecek.

Merhum Baki Aydın'ın cenazesinin Salı günü ilimize getirileceği ve Kovancılar'ın Payamlı Köyü'nde defnedileceği öğrenildi.

günışığı gazetesi olarak vefat eden Elazığspor Kulübü eski Başkanı Baki Aydın'a Allah'tan rahmet, yakınlarına ise baş sağlığı ve sabır diliyoruz.

15 Nis 2019 - 17:04 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.