ELAZIĞ BELEDİYESPOR, TEKNİK DİREKTÖR ÜMİT DOHMAN’I ELAZIĞ’A DAVET ETTİ

Teknik Direktör arayışları doğrultusunda Ümit Dohman ismi üzerinde karar kılan Elazığ Belediyespor’da Başkan Ahmet Toprak, genç teknik adamı ilimize davet etti.

Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Elazığ Belediyespor, tercihini eski antrenörü Ümit Dohman’dan yana kullandı.

Teknik Direktör Alaattin Tutaş’ın istifasının ardından gündemine birçok ismi alan Lacivert-Kırmızılı ekibimiz, Ümit Dohman’ı görüşmek için ilimize davet etti.

Geçtiğimiz sezon kısa bir dönem Elazığ Belediyespor’da Teknik Direktör Alaattin Tutaş’ın yardımcılığını yapan, daha önce ise Elazığspor Kulübü’nde Teknik Direktör Şaban Yıldırım’ın ekibinde yer alan genç teknik adam, son olarak ise TFF 2. Lig ekiplerinden Teknik Direktörlüğünü Beşiktaş’ın eski futbolcularından Erkan Avseren’in yaptığı Afjet Afyonspor Kulübü’nde görev yapıyordu.

Elazığ Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Toprak’ın bu akşam ilimizde olması beklenen Ümit Dohman ile yapacağı görüşmede anlaşma sağlanması durumunda, genç teknik adam ile sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

1983 doğumlu olan 36 yaşındaki Ümit Dohman’ın kariyerinde Alanyaspor, Başkent Akademi Futbol Kulübü, Beşiktaş, Osmanlıspor, Aksarayspor, Eyüpspor, Adana Demirspor, Sancaktepe, Payasspor, Çankaya Futbol Kulübü ve Giresunspor gibi takımlar da bulunuyor.

11 Eki 2019 - 00:34 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Alper - Yorumlarımizi bazen yayınlamıyorsunuz ama bazıları Allah'tan işitiyorda gereğini yapıyor, şükür.Iki hafta geç kalinsada kazançtır,Vesselam,hayırlı olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Ekim 00:34