Elazığ Karakoçan FK’da Maç Öncesi Korona Virüs Şoku!

Elazığ Karakoçan FK’da Gölcük maçı öncesi yapılan korona virüs testi sonrasında Teknik Sorumlu Önder Çınar’ın testinin pozitif çıktığı açıklandı

Elazığ Karakoçan FK’da yapılan korona virüs testi sonrası kulüpten yapılan açıklamada Teknik Sorumlu Önder Çınar’ın testinin pozitif çıktığı açıklandı. Geçtiğimiz günlerde bir antrenörün de ve futbolcusunda korona virüs vakası görülen Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’nde bu kez de Teknik Sorumlu Önder Çınar’ın testi pozitif çıktı ve vaka sayısı 3’e yükseldi. Konuya ilişkin kulüpten yapılan açıklamada, “Futbol Takımımız, teknik heyetimiz, teknik, idari ve destek, Kadrolarımıza yapılan COVİD-19 PCR test sonucu sonuçlanmış olup, Teknik Sorumlumuz Önder Çınar'ın test sonucu pozitif çıkmıştır. Teknik Sorumlumuz Önder Çınar gerekli sağlık önlemleri alınarak, izolasyon süreci başlamıştır. Teknik Sorumlumuz Önder Çınar dışında herhangi bir pozitif vakaya rastlanmamıştır” denildi. (Spor Servisi)

09 Ara 2020 - 16:28 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.