Elazığ Karakoçan’da, Savunma Sakata Geldi!

HABER: MUSTAFA EKİNCİ - Misli.com 3. Lig 3. Grup’un 13. Haftası’nda Gölcükspor’u konuk edecek olan Elazığ Karakoçan FK’da, kritik maç öncesi stoper sıkıntısı yaşanıyor

Misli.com 3. Lig 3. Grup’un 13. Haftası’nda Gölcükspor’u konuk edecek Temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK’da hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Mavi-Beyazlılar günü tek çalışma yaparak tamamladılar…

Saat 13:30’da Bahçelievler Sentetik Çim Saha’da gerçekleştirilen ve yaklaşık 90 dakika süren antrenmana ısınma ağırlıklı ön koşu ve sürat, çabukluk idmanı ile başlayan Mavi-Beyazlılar çalışmanın son bölümünde ise çift kale maç yaptılar.

Teknik Sorumlu Önder Çınar ile yardımcıları gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakat ve karantinada olan futbolcuların dışında herkes katıldığı bildirildi.

*SAVUNMADA EKSİK ÇOK…

Öte yandan Misli.com 3. Lig 3. Grup’un 13. Haftası’nda Gölcükspor’u konuk edecek olan Elazığ Karakoçan FK’da, kritik maç öncesi stoper sıkıntısı yaşanıyor

Zorlu maç öncesi temsilcimizde stoper mevkiinde sıkıntılar yaşanıyor. Furkan Camcı kart cezası nedeniyle, Burak Kavlak ve Mehmet Eksik ise sakatlıkları nedeniyle bu maçta sahada olamayacak. Elazığ Karakoçan FK sağlık ekibi Perşembe günü oynanacak olan maça kadar Mehmet Eksik’i yetiştirmeye çalışacak. Bu futbolcunun yetişmemesi durumunda teknik heyet stoper mevkiinde alternatif rotasyonlara yönelecek.

07 Ara 2020 - 15:55 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.