Elazığ Karakoçan’da Transfer Harekâtı Başlıyor

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM - Mavi-Beyazlı Yönetim teknik heyetin raporu doğrultusunda ihtiyaç duyulan mevkilere transfer yapacak…

Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele veren Karakoçanspor FK. İlk yarının tamamlanmasının ardından ikinci yarı öncesi kadrosunu güçlendirmek adına transfer çalışmalarına start veriyor...

Bu sezon ilk kez 3. Ligde mücadele vermeye başladıklarını ve buna göre bir kadro oluşturduklarını belirten Karakoçanspor FK. Teknik SorumlusuÖnder Çınar; “İlk yarı için belirlediğimiz hedef puanın biraz gerisinde kaldık. Bunun nedeni çok rahat kazanabileceğimiz maçlarda gol atma becerisinden uzak kalmamız oldu. Bu eksikliğimizi ikinci yarı öncesi yapacağımız transferler ile gidermeyi planlıyoruz.”dedi.

Ligin ikinci yarısında maçların daha zorlu geçeceğini belirten Çınar; “Bunu bilerek ikinci yarıya hazırlanacağız. Öncelikli olarak takımımızda eksikliğini hissettiğimiz mevkilere gerekli takviyeleri yapacağız. Forvet hattına iki, ortaya sahaya bir olmak üzere en az 3-4 oyuncu transfer etmeyi planlamış durumdayız. Bu tablo doğrultusunda kadromuzun da yeniden planlamasını yapacağız. Amacımız ligin ikinci yarısında daha başarılı olmak ve ligdeki ilk yılımızı en iyi yerde tamamlamak olacak.”diye konuştu.

ZOR BİR MAÇ OLACAĞINI BİLİYORDUK

Ligde ilk yarının son maçını deplasmanda Çatalcaspor ile oynadıklarını ve bu maçtan bir puan alarak ayrıldıklarınıifade eden Önder Çınar; “Zor bir maç olacağını biliyorduk. Buna göre gerekli hazırlıkları yaptık. Deplasmanda oynamamıza karşılık rakibimizden daha iyi bir oyun ve mücadele sergiledik. Gol bölgesinde etkili olamayınca istediğimiz galibiyeti alamadık.Ancak deplasmanda alınan puanlar her zaman önemlidir.Bu maçtan puanla ayrılan futbolcularımızın verdiği mücadeleyi kutluyorum.” Sözlerine ekledi.

07 Oca 2021 - 14:15 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.