ELAZIĞ LİGDEN ÇEKİLİYOR MU?

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM - hentbolgazete.com editörü ve yazarı Tarık Girgin Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımımızın Süper Lig’den çekileceğini iddia etti…

Sahipsilik maalesef bu sezon Hentbol Süper Ligi’nde mücadele etmeye hazırlanan İsmail Bayraktar idaresindeki Bayan Hentbol Takımımız Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü’nü de vurdu…

Kadınlar Hentbol Süper Ligine yükselen Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü, lig öncesi sıkıntılarını atlatamazken bir sıkıntı da sporcularının covid 19 testinin sonuçlarından yaşamaya başladı. Lig öncesi lisanslarını henüz çıkarmayan Elazığ SYSK kulübü Antrenörü İsmail Bayraktar “Bu şartlarda lig öncesi gençekten önemli sıkıntı yaşıyoruz.Lige katılacakmıyız yoksa çekilecekmiyiz bu hafta karar vereceğiz.” Dedi.

hentbolgazete.com editörü ve yazarı Tarık Girgin, henüz daha lisanslarını çıkaramayan ve koronavirüsün yanı sıra maddi kriz nedeniyle ailelerin çocuklarını gönderemediği Elazığ Sosyal Yardımlaşma Kulübü’nün lige katılmaması tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu yazdı.

İşte hentbolgazete.com editörü ve yazarı Tarık Girgin’in paylaşımı…

Hentbol sıkıntılı

Kulüpler ise çok sıkıntılı..

Kulüpler bir yandan pandemi ile uğraşırken .

Diğer yandan büyük ekonomik sıkıntı içinde..

Covid-19 testleri sorunsalında belirsizlik

Can sıkıyor..

Kulüpler covid-19 testlerinin mali yükünü kaldıramayacaklarını

Devlet bu yükü karşılamazsa ..

Liglerden çekileceklerini açıkladılar

*

Gelelim Elazığ SYSK'ya..

Dar bir kadrosu var Gakkoşların

Covid-19 testleri çıkan 5 oyuncusu var..

Raporları devam ediyor..

Bazı veliler ise artık oyuncularını hentbola göndermek istemiyor..

Yani sıkıntılı süreç var..

*

Kulübün antrenörü İsmail Bayraktar .

Takımı toparlama çabasında.

Salonu dezenfekte ettirdi..

Yarın yine test günü..

Sonuçlar merak konusu..

Gakkoşlar henüz lisans çıkarmadı !

Antrenör İsmail Bayraktar lige devam etmek istiyor ama şartlar çok zor . İşte Bayraktar'ın konuşmasından kısa bir özet

''Zor günler yaşıyoruz. Sporcularımın covid-19 testlerinin pozitif çıkması ailelerini de etkiliyor. Aileler ise karantinada. Aile bireyleri çalışamıyor.. Maddi kriz had safhada. Aileler çocuklarını hentbola göndermek istemiyor. Oyuncu bulmakta zorlanıyoruz ''

Elazığ bu hafta kararını verecek..

Zor bir karar inanın..

Ya devam ..

Ya da bu yıl için ligden çekilme..

27 Eyl 2020 - 13:50 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Veli - Hep ayni hikaye..para yok..paraniz yoksa çocuklarin hayalleri ile oynamayin vebaldir..hepsi çikar sizden..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Eylül 13:50
01

Ali - Elazigin eti ne budu ne ola. Sanayi şehri sanki, basket takimlari voleybol takimlari futbol takimlari girla gidiyor..devlet para versin bizde maç yapalim diyorlar, burasi batman diyarbakir degil ki devlet yardim etsin..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Eylül 13:50