Elazığlı Güreşçiler Türkiye Finalleri’nde

18 ilden 406 sporcunun katılımıyla yapılan Anadolu İmam Hatip Liseleri Arası Güreş Grup Müsabakaları; A Gençler, B Serbest ve Greko-Romen kategorilerinde yapıldı…

Elazığlı Güreşçiler Türkiye Finalleri’nde
Elazığlı Güreşçiler Türkiye Finalleri’nde
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye Güreş Federasyonu ve Din Eğitimi Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl ilki düzenlenen Anadolu İmam Hatip Liseleri Arası Güreş Grup Müsabakasında Elazığ ekibi büyük başarıya imza attılar…

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokole bağlı olarak Türkiye Güreş Federasyonu ve Din Eğitimi Genel Müdürlüğü tarafından Bingöl'de bu yıl ilki düzenlenen ve 18 ilden 406 sporcunun katılımıyla yapılan Anadolu İmam Hatip Liseleri Arası Güreş Grup Müsabakaları; A Gençler, B Serbest ve Greko-Romen kategorilerinde yapıldı. Müsabakalara katılan Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesi Güreş Takımı sporcularından Emirhan Tizik ve M.Taha Dağoğlu Bölge Birinciliğini, Bölge ikinciliğini Hasan Yücedağ, Bilal Aydemir ve Dinçer Akarsu, Abdullah Yakşi, Abdullah Dağoğlu, Yusufhan Çelikkol Bölge üçüncülüğü ve Hacı Hulusi Yahyagil Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Hakan Kayalı Bölge ikinciliği, Yunus Emre Tümay, Aziz Işık, Muhammet Ergen ve Veysel Hadi Karakuş ise Bölge üçüncülüğü elde ederek İstanbul'da yapılacak olan Türkiye finaline katılmaya hak kazandılar. Elazığ Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtük müdürlüğün resmi sosyal sitesinden başarılı sporcuları kutlayarak Türkiye Finalleri’nde başarılar diledi.

05 Ara 2019 - 12:56 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.