Elazığlı Okçular yine başarılı

Kubilay KOZAN Minikler’de Türkiye 2.’si, Arif SAKA Yıldızlar’da 3. oldu…

Kısa adı (TAF) olan Türkiye Okçuluk Federasyonu’nun 26-29 Haziran 2008 tarihleri arasında Ordu’da düzenlediği Türkiye Minikler ve Yıldızlar Okçuluk Şampiyonası’nda 20 il’den 139 sporcu katılırken Elazığ, her 2 kategoride de derece elde etti…

Elazığ’dan 2 derece birden…

ilimizi temsilen Gençlikspor Okçuluk Takımı’nın katıldığı ve Okçuluk Federasyonu tarafından Ordu 19 Eylül Stadyumu'nda 3 gün süreyle düzenlenen Türkiye Şampiyonası’na Antrenör Nida ESEN nezaretinde katılan Okçuluk Takımımız’dan, final müsabakaları sonunda Kubilay KOZAN Minikler Kategorisi’nde Türkiye 2’.si, Arif SAKA ise Yıldızlar Kategorisi’nde Türkiye 3.’sü oldular…

5 Okçumuz ve Antrenörleri Millî Takım’da…

Ayrıca, Okçuluk Federasyonu Başkanlığı’nca müsabakalarda performansları gözönüne alınan İlimiz Okçuluk Takımı Sporcuları’ndan Metehan BULUT, Arif AKA, Kubilay KOZAN, Sümeyya ŞADOĞLU ve Zeynep BULUT, Antrenörleri Nida ESEN nezaretinde 3 Temmuz 2008 Tarihi’nde Millî Takım Teknik Gelişim Kampı’na çağrıldılar.

30 Haz 2008 - 22:19 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.