Elazığspor, 18 Kişilik Kadrosuyla Bolu’da

Boluspor Maçı hazırlıklarının ilimizdeki etabını tamamlayan Elazığspor, dün sabah saatlerinde 18 kişilik kadrosuyla Bolu’ya hareket etti.

Spor Toto 1. Lig’in 19. Haftasında bugün deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan Elazığspor, zorlu maçın hazırlıklarının ilimizdeki etabını tamamlayarak Bolu’ya gitti.

Adanaspor Maçı’nın ardından Boluspor müsabakasına da transfer engeli kaldırılamadığı için gençlerden oluşan kadrosuyla çıkacak olan Bordo-Beyazlı temsilcimizde, Boluspor Maçı kafilesinde 18 futbolcu yer alıyor.

Sabah saat 06.00’da tarifeli uçak ile ilk önce Başkent’e uçan Elazığspor Kafilesi, buradan ise karayolu ile Bolu’ya geçti.

Teknik Sorumlu İlhan aydın tarafından belirlenen maç kadrosunda şu futbolcular yer alıyor;

Ahmet Doğan, Ali Karataş, Lamine Diarra, İdrissa Diarra, Murathan Özen, Onur Alsu, Kadir Taşoğlu, Eren Çinkılınç, Erhan Çınar, Enes Batın Kaplan, Ömer Faruk Aydemir, Ahmet Can Aslan, Nusrettin Çiçek, Salih Polatdemir, İzzet Topatar, Hebat Alan, Yusuf Karataş ve Ahmet Yeşilbaş.

25 Oca 2019 - 17:17 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.