Elazığspor, Bayburt'a Gitti!

Misli.com 2.Ligin İlk Haftası'nda Pazar günü deplasmanda Bayburt Özel İdarespor'la karşılaşacak olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Bayburt'a h...

Elazığspor, Bayburt'a Gitti!
Video için play'e tıklayın

Misli.com 2.Ligin İlk Haftası'nda Pazar günü deplasmanda Bayburt Özel İdarespor'la karşılaşacak olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Bayburt'a hareket etti...

Bayburt Seferi öncesi Teknik Direktör Levent Eriş ile Bordo-Beyazlı Futbolcular açıklamalarda bulundular.

Elazığspor, yeni sezonun ilk müsabakası için Bayburt’a gitti. Kafileyi Elazığspor Tesisleri’nde bir grup taraftar ve kulüp personeli uğurladı…

Elazığspor Fan youtube sayfasına konuşan Elazığsporlu futbolcular, Teknik Direktör Levent Eriş ve Başkan Selçuk Öztürk, galibiyet hedefliyor.

İşte açıklamalar…

Elazığspor Takım Kaptanı Kadir Bekmezci; “Elazığspor’a bu sezon hayırlı olsun. Umarım her şey istediğimiz gibi olur. Ligin ilk maçları zor geçer ancak biz çok iyi hazırlandık. Deplasmanda umarım galibiyet elde ederiz. Takımımız genç ve dinamik. Tecrübeli isimler de var. Sahada güzel işler yapacağız. Hedefimiz 3 puan.”

Cengizhan Akgün; “Hepimiz adına hayırlı olsun yeni sezon. İyi hazırlandık ve galibiyet almak istiyoruz. Tek temennimiz 3 puan.”

Eren Çinkılıç; “Hocamız iyi bir hazırlık döneminden geçmemizi sağladı. Bu sene her şey çok güzel olacak. Hedefimiz galibiyet.”

Teknik Direktör Levent Eriş; “Bayburt’ta kazanmak istiyoruz. Taraftarımızın bu sezon yaşadığı sıkıntılara bir nebze de olsa ilaç olacağız. Çocuklarıma inanıyorum. Halkımız da inansın. Allah büyük. Ligin ilk maçından güzel bir sonuçla döneceğiz. Takımımızda cezalı Ömer var. Diğer arkadaşlarımız oynayacak durumda. Eksiklere sığınmak istemiyorum. Ağlamayı çok seven bir antrenör kesimi yetişiyor ancak biz ağlamayız. Eksiğimiz yok. 11 tane aslan gibi oyuncumuz sahaya çıkacak ve istediğimiz sonuçla döneceğiz. Doğum günüm nedeniyle inanılmaz güzel mesajlar aldım. Herkese teşekkür ediyorum.”

Başkan Selçuk Öztürk; “İlk maçımız. Çocuklarımız rahat ve mutlu. Güzel bir birliktelik kurduk. Takım içindeki abileri de gençlerini destekliyor. İzzet’in sakatlığı var ve Ömer de cezalı. Çocukalrımız bizi mutlu edecektir ve hayırlı sonuçla döneceğiz inşallah.”

18 Eyl 2020 - 15:43 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.