Elazığspor Cleyton'u Getirdi

Başkan Selçuk Öztürk’le dün Elazığspor Tesisleri’nde görüşen tecrübeli orta saha oyuncusunun imzaya çok yakın olduğu bildirildi

Transfer çalışmaları kapsamında forvet arayışını sürdüren ve bu kapsamda birçok ismi gündemine alan Elazığspor, son olarak 1,5 sezon Kayserispor forması giyen 32 yaşındaki Cleyton’u Elazığ’a getirerek prensip anlaşmasına vardı…

Elazığspor forvet transferi konusunda arayışlarını sürdürüyor. Daha önce Camara, Mehmet Yıldız, Edinho gibi isimleri gündemine alan bordo-beyazlılar gol bölgesi için son olarak Türkiye’de Kayserispor forması giyen Brezilyalı futbolcu Alexandre Henri Marco Silva Cleyton’u liste başına dahil etti.

Transfer çalışmaları kapsamında gündeme alınan ve Larissa, Panathinaikos, Metalurg Donetsk, Kayserispor, Dinamo Zagreb ve son olarak Xanthi’de gibi takımlarda forma giyen Cleyton, Başkan Selçuk Öztürk ile görüşmek üzere Elazığ’a getirildi. Spor Servisimiz tarafından edinilen bilgilere göre bu transfer için her iki tarafın da tüm şartlarda anlaştığı öğrenildi. Forvet Arkası bölgede oynayan ve geçtiğimiz sezon Xanthi forması ile 35 maçta görev alan Brezilyalı futbolcu 12 gol ve 7 asistlik performans ile dikkat çekmişti. Elazığsporlu olması an meselesi olan Cleyton'ın asıl mevkisi ofansif orta saha olup, forvet mevkiinde de görev yapabiliyor. 32 yaşındaki Brezilya'lı futbolcu, 2012-2013 sezonunda Elazığspor'un kendi evinde Kayserispor'a 4-0 mağlup olduğu karşılaşmada 1 gol, 1 asistlik performans sergilemiş, 2013-2014 sezonunda ise Elazığspor’un 3-1 kazandığı karşılaşmada takımının tek golünü hazırlayan isim olmuştu. Elazığspor’un Cleyton ile 2 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.

04 Ağu 2015 - 19:13 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.