Elazığspor Eksik Çalıştı

Karabükspor Maçı hazırlıklarına Antalya’da devam eden Elazığspor’da tek çalışma gerçekleştirildi…

Spor Toto 1.Ligin 23. Haftası’nda Pazar günü deplasmanda Karabükspor’la karşılaşacak Elazığspor’da zorlu maçın hazırlıklarının Antalya Etabı tamamlandı. Bordo-Beyazlılar günü tek çalışma yaparak tamamladı…

Saat 13:30’da Fanatic Tour Sahası’nda yapılan günün tek çalışmasında Bordo-Beyazlılar taktik ağırlıklı bir çalışmaya tabi tutuldular. Teknik Direktör Erhan Altın ile yardımcıları gözetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 90 dakika süren idmana kadro dışı bırakılan Serdar Özbayraktar ve ağrıları bulunan Ömer yıldız ve Murat Ceylan dışında tüm futbolcular katıldılar. Yapılan tek çalışma ile Kardemir Karabükspor Maçı hazırlıklarının Antalya Etabını tamamlayan Elazığspor bugün maçın oynanacağı

Karabük’e hareket edecek.

Alınan bilgilere göre Bordo-Beyazlı temsilcimiz Karabük deplasmanını için önce havayoluyla Ankara’ya ardından karayoluyla Karabük’e geçecek.

Karabük’te konaklayacağı otele yerleşecek olan Elazığspor müsabakanın son çalışmasını Karabükspor tesislerinde gerçekleştirdikten sonra kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak.

21 Şub 2019 - 17:30 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.