Elazığspor Gönüllüleri Derneği 1 yaşında

Kurulduğu günden bu yana Bordo-Beyazlı camiaya olumlu katkıları bulunan dernek, Eren Kurnaz Başkanlığı'nda faaliyetlerine devam ediyor...

Geçtiğimiz yıl kurulan ve kurulduğu günden sonra Elazığspor’a her anlamda olumlu katkı sağlayan Elazığspor Gönüllüleri Derneği 1. yaşını kutluyor. Dernek Başkanı Eren Kurnaz 1. yıl münasebetiyle sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kurulduğu günden bu yana yapılan faaliyetleri açıkladı. Kurnaz ayrıca 1 yıllık süre zarfından desteğini esirgemeyen isimlere de teşekkür etti. Dernek Başkanı Eren Kurnaz’ın açıklamaları şöyle;

Elazığspor Gönüllüleri Derneği 1 yılını doldurdu. Geçen 1 yılda neler yapıldı?

1- Dernekler masasına yaptığı başvuru kabul edildikten sonra kongresini gerçekleştirip; eski futbolcular, antrenörler, iş adamları, taraftarlar, hukuk adamları, STK temsilcilerinden oluşan güçlü bir yönetim oluşturdu.

2- Elazığspor yönetiminde kim olursa olsun destek amaçlı istişareler, sorunların çözümü ve ilgili çözüm odaklarına ulaşma noktasında görüşmeler gerçekleştirdi.

3- Takımımızın elektrik, kömür gibi temel ihtiyaçlarını giderme anlamında maddi ve manevi desteklerde bulundu.

4- Kayyum sürecinde aktif görev alıp, kısa vadede çözülebilecek sorunlara destek oldu. Orta vadede yeni yönetim oluşturulması adına üstüne düşeni yaptı.

5- Yapılan bütün kongrelere iştirak ederek kurulma amacına uygun gerekli tavrını ortaya koydu.

6- Yönetim ve futbolcu kardeşlerimizi ziyaret anlamında her zaman yanlarında olunacağının mesajı verildi.

Desteklerini esirgemeyen cefakar Elazığspor taraftarına ve yönetim kurulumuza teşekkür

19 Tem 2019 - 16:32 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.