Elazığspor'un Kader Haftası!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz kümede kalma umutlarını son haftalara taşımak adına bugün sahasında konuk edeceği Bodrumspor'u mutlak yenmesi gerekecek. TY Elazığspor küme düşme hattından en yakın rakibi Kastamonuspor'un da puan kaybetmesini bekleyecek...

Bordo-Beyazlı ekibimiz, Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’un 34. Haftası’nda Bodrumspor’la evinde karşılaşacak. 2. Lig'de küme düşmeme mücadelesi veren Temsilcimiz TY Elazığspor, play-off mücadelesi veren Bodrumspor'u mağlup ederek, ligde kalma umutlarını gelecek haftalara taşımak istiyor.

Misli.Com 2.Lig Kırmızı Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren Elazığspor, sezonun 34.Haftasında 15 Nisan Perşembe günü ilimizde Bodrumspor ile karşı karşıya gelecek. Son haftalarda aldığı farklı mağlubiyetlerle hem moral olarak dibe vuran hem de kümede kalma umutlarını adeta mucizelere bırakan Bordo-Beyazlı ekibimizin yine de matematiksel olarak şansı devam ediyor.

Mücadelesini son ana kadar sürdürmek isteyen ve bu doğrultuda ilimizde karşılaşacağı Bodrumspor karşısına galibiyet parolasıyla çıkacak olan Elazığspor’da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor.

14 Nisan Perşembe günü saat 15.00’de Gençlik Merkezi Sahası’nda oynanacak olan Elazığspor-Bodrumspor müsabakasını, İstanbul Bölgesi’nden Klasman Hakemi Aykut Sergin yönetecek. Elazığspor’un kümede kalma yolundaki rakibi Kastamonuspor ise aynı saatte başlayacak olan maçta Tarsus İdman Yurdu ile Kastamonu’da karşı karşıya gelecek.

Zorlu maçın son çalışmasını kendi tesislerinde yaparak kampa giren Bordo-Beyazlılarda kart cezalıları Ömer Faruk Aydemir ile Yusuf Ensar Poyrazlı kadroda yer alamayacak. Muhammed İldiz, Salih Polatdemir, Cengizhan Akgün, İzzet Topatar, Kadir Bekmezci, ve Selim Enes Özeren Bodrumspor Maçı'na ceza sınırında çıkacak oyuncular.

*DÜDÜK SERGİN'DE...

34.hafta karşılaşmasını İstanbul Bölgesi Klasman Hakemleri’nden Aykut Sergin yönetecek. Sergin’in yardımcılıklarını ise İstanbul Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemleri Murat Erölmez ve Sinan Ertinğü yapacak. Maçta dördüncü hakemi olarak ise yine İstanbul Bölgesi Klasman Hakemi Burak Kaplan görev üstlenecek.

3. RANDEVU ELAZIĞ'DA...

1931 yılında kurulduktan sonra 86 yıl sonra 2. Lige yükselen Bodrumspor ile Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor lig tarihlerinde 3. kez karşı karşıya gelecekler. 15 Nisan Perşembe günü Gençlik Merkezi Sentetik Saha’da 3. randevuya çıkacak Tetiş Yapı Elazığspor-Bodrumspor müsabakası öncesi temsilcimiz 26 puanla 18. sırada yer alırken, 58 puanı bulanan Bodrumspor ise 6. basamakta bulunuyor. İki takım arasında ligin ilk yarısında Bodrum’da oynanan maç 2-2’lik eşitlikle sonuçlanmıştı. 15 Nisan Perşembe günü saat 15.00’te başlayacak karşılaşmaya Gençlik Merkezi Sentetik Saha ev sahipliği yapacak.

Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup 34. Hafta Programı’nın ayrıntıları şöyle;

*İşte program…

Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup 34. Hafta Müsabakaları:

15 Nisan Perşembe:

14:00 1922 Konyaspor-Eyüpspor

(15 Temmuz Stadyumu)

14:00 Bayburt ÖİS-Karacabey Bld.

(Bayburt Genç Osman Stadyumu)

15:00 TY Elazığspor-Bodrumspor

(Gençlik Merkezi Sentetik Çim Saha)

15:00 Pendikspor-Kırşehir Bld.

(Pendik Stadyumu)

15:00 Sivas Bld-Mamak FK

(Muhsin Yazıcıoğlu Kompleksi)

15:00 Kastamonuspor-Tarsus İY

(Gazi Stadyumu)

15:00 Etimesgut Bld-Kırklarelispor

(Atatürk Stadyumu)

15:00 Turgutluspor-Vanspor

(7 Eylül Stadyumu)

15:00 K.Karabükspor-Pazarspor

(Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu)

15:00 Serik Bld-Sakaryaspor

(Serik İsmail Oğan Stadyumu)

14 Nis 2021 - 15:57 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.