Elazığspor Yüksek İrtifada Çalışıyor

Elazığspor’da yeni sezon öncesi hazırlıklar devam ediyor. Bordo-Beyazlılar 2. Etap kamp hazırlıkları kapsamında günü çift çalışma yaparak tamamladı.

Yeni sezon öncesi Elazığspor’da Erzurum Palandöken’de 2. Etap kamp çalışmaları devam ediyor. 10 Ağustosta başlayacak yeni sezon öncesi çalışmalarını Dadaş kent Erzurum’da sürdüren bordo-beyazlılar bu kapsamda günü çift çalışma yaparak tamamladı.

Sabah 10.30’da gerçekleştirilen günün ilk antrenmanında bordo-beyazlılar aerobic koşular ve dar alanda pas çalışmaları yaptı. Yüksek İrtifa Kamp Merkezindeki çalışma yaklaşık 1 saat 45 dakika kadar sürdü.

Günün ikinci antrenmanı ise saat 18.00’da gerçekleştirildi. Teknik Direktör Orhan Kaynak ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenmanda ise taktik çalışmalara yer verildi.

Sabah ve akşam yapılan her iki antrenmana sakatlıkları bulunan İzlandalı futbolcu Elmar Bjarnason’un yanı sıra Ömer Yıldız ve Selim Enes Özeren de katılmadı.

Öte yandan Teknik Direktör Orhan Kaynak’ın antrenman öncesi ve sonrası futbolcular ile kısa süreli toplantı yaptığı öğrenildi.

22 Tem 2018 - 15:59 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.