ELAZIĞSPOR'A SIRT VE GÖĞÜS REKLAMI

Başkan Serkan Çayır; "Forma reklamı konusunda da sırt ve göğüs reklamı konusunda da olumlu sonuçlar aldık. Bu sonuçları kamuoyu ile de paylaşacağız."dedi.

Elazığspor’un ekonomik olarak sıkıntılarını aşması için yapılan girişimler sonucunda forma rakamı anlaşması yaptığı, yapılan anlaşmanın önümüzdeki hafta içinde kamuoyu ile paylaşılacağı açıklandı.

Elazığspor Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Çayır, isim sponsorluğunun ardından yaptıkları girişmeler ile forma için göğüs ve sırt reklamı aldıklarını, kol reklamı için ise görüşmelerinin devam ettiğini belirtti.

Bu sezon ligde verecekleri mücadelede sıkıntı yaşamamak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten Elazığspor Başkanı Serkan Çayır “ Bilindiği gibi isim sponsorluğunu yaptık ve bunu kamuoyu ile paylaştık. Yine yaptığımız görüşmeler sonucunda forma reklamı konusunda da sırt ve göğüs reklamı konusunda da olumlu sonuçlar aldık. Bu sonuçları kamuoyu ile de paylaşacağız. Şimdi formalarımızın kol bölgesi içinde reklam anlaşması noktasında girişimlerimiz var.Bu konuda da umutlu gelişmeler yaşıyoruz.”dedi.

Öte yandan 4 Ağustos’ta başlayacak olan Erzurum kampı öncesi malzeme yardımı konusunda da girişimlerinin bulunduğunu belirten Çayır; ”Yaptığımız girişimler ve görüşmeler sonucunda bu konuda da probleme çözüm getirdik. Elazığ Valiliği bize bu konuda gerekli desteği verecek.”diye konuştu.

29 Tem 2022 - 15:43 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.