Elazığspor'da -3 puan tehlikesi

Elinde yaklaşık 4 Milyon TL’lik alacak dosyası bulunan Av. Sami Dinç, şu an için Bordo-Beyazlı Kulübün önündeki en büyük engel olarak öne çıkıyor.

Yeni sezon öncesi transfer engeliyle karşı karşıya kalan ve tahtayı açabilmek için yoğun bir uğraş veren Elazığspor’da, alacaklı olan futbolcuların %60’ının dosyalarının tek avukatta olduğu ortaya çıktı. Alınan bilgilere göre, elinde yaklaşık 4 Milyon TL’lik alacak dosyası bulunan Av. Sami Dinç, şu an için Elazığspor’un önündeki en büyük engel olarak öne çıkıyor. Öte yandan borçlar nedeniyle kulüp lisansını alamayan Elazığspor’u yeni sezon öncesinde -3 puan tehlikesi de bekliyor.

Spor servisimizin yaptığı araştırmalara göre, Elazığspor’dan ayrılan futbolcuların soluğu Avukat Sami Dinç’in yanında aldıkları öğrenilirken, bu futbolcuların büyük bölümünün alacaklarının bir bölümünden feragat edip geriye kalan kısmını Sami Dinç’ten nakit olarak tahsil ederek dosyayı Sami Dinç’e devrettikleri ve böylelikle de Elazığspor’un karşısındaki alacaklının otomotikmen Avukat Sami Dinç olduğu bildirildi. Avukat Sami Dinç’in önündeki dosyaların toplam tutarının yaklaşık 4 Milyon TL olduğuifade edilirken, bu tutara bir de vekalet ücretleri eklendiğinde rakamın daha da yukarılara çıkabileceği iddia ediliyor.

Transfer tahtasının açılabilmesi için, engel borçların tamamımın ya ödenmesi ya da ertelenmesi gerekirken, borçların yaklaşık 3,5 Milyon TL’lik kısmını Elazığspor Kulüp Başkanı Hacı Murat Yümlü’nüngayrimenkulllerini teminat göstererek çözdüğü, geriye kalan bölümün ise engel oluşturmaya devam ettiği belirtildi.

İstanbul’da Avukat Sami Dinç ile bir araya gelmesi beklenen Elazığspor Kulüp Başkanı Hacı Murat Yümlü’nün, bu görüşmeden nasıl bir sonuç alacağı merakla beklenirken, borçlar nedeniyle kulüp lisansını alamayan ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ek süre verilen Elazığspor’a, borçların ödenmemesi durumunda yeni sezona -3 puanla başlama cezası da verilebilir.

26 Haz 2018 - 17:36 - Spor

Mahreç   Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.