Elazığspor’da çalışmalar yeniden başlıyor

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan 3. Lig temsilcilerimizden Elazığspor’da  yeni sezon hazırlıkları Bayram tatilinin ardından bugün yeniden başlıyor. Elazığspor’da 2 günlük bayram izni sona erdi.

15 Temmuz’da kendi tesislerinde altyapı koordinatörü Kenan Kamaç ve yardımcıları eşliğinde yeni sezon hazırlıklarına başlayan Elazığspor, 19 Temmuz’da sabah yapılan antrenmanın ardından 2 günlük bayram iznine ayrılmıştı. Kurban bayramı iznini tamamlayan bordo beyazlı oyuncular, bugün Elazığspor tesislerinde bir araya gelerek hazırlıklarına kaldıkları yerden devam edecekler. Saat 18:00’de Elazığspor teknik sorumlusu Kenan Kamaç ve yardımcıları Nafiz Orak, Sacit Taşdemir ve Gökhan Âdem eşliğinde Elazığspor antrenman sahasında yapılacak olan kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla bordo beyazlı ekibimiz hazırlıklarını devam ettirecek.

22 Tem 2021 - 17:03 - Spor

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

GEZİNLİ Elazığspor - Teknik direktör Cafer efendi Allah'tan yok.Olsaydi yine Elazığspor şampiyonlar Ligi'nde bu iş bende demiyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Temmuz 17:03
02

Ünal BAYDOĞAN - Hayırlı Uğurlu Olsun İnşAllah Yeni Çalışmalarınız. Transfer Yasağını kaldırır o eski günler geri gelir. Adana dan Sevgiler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Temmuz 17:03
01

Kaan - Vay be Elazığspor ve teknik ekibe bak ne hallere kaldı koskoca çınar bu hale düşüren leri Allah'a havale

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Temmuz 17:03